“Svako dijete ima svoju kantu u koju mu ubacim čistu odjeću nakon pranja, a sami odlučuju hoće li sve složiti ili će ostaviti tako da se skroz zgužva”, ispričala je Hall

Blogerica Constance Hall često pratitelje na društvenim mrežama oduševljava sa svojim bezbrižnim pristupom roditeljstvu i odgoju, a nedavno je lavinu komentara izazvala s postom u kojem kaže da ‘svaki dan u 19:30 prestaje biti mama svoje sedmero djece, sve do sutradan ujutro.

Sve što djeci nakon toga treba, kaže, ako nisu životno ugroženi, mogu i sami napraviti.

– Nakon pola osam nisam više ničija mama ni ničiji rob, postajem žena koja im je do nedavno brisala stražnjicu, a sad je na telefonu i priča sa sestrom pijuckajući crno vino – rekla je.

Ako neko dijete treba navečer negdje odvesti, kaže, nije im ni u automobilu dostupna, osim ako joj ne odluče nešto priznati ili s njom podijeliti neku ‘pikanteriju’. Transrodni glumac podvrgnuo se operaciji kako bi izgledao muževnije: ‘Očekivao sam puno mržnje’

I kod brige o higijeni djece Hall je jednako ležerna, pa kaže da ih ‘ne sili da se tuširaju ili kupaju svaku večer, ako im se ne da’.

– Taj dio večernje rutine često preskočimo – priznaje Hall i kaže kako djeci najradije servira večeru ‘u piknik stilu’ – dok svatko sjedi gdje želi, a jede se rukama.

U mnogim je kulturama, kaže Hall, normalno da svi jedu rukama s istog tanjura, a posebnu metodu ova blogerica ima i za slaganje dječje odjeće za koju koristi – kante. – Svako dijete ima svoju kantu u koju mu ubacim čistu odjeću nakon pranja, a sami odlučuju hoće li sve složiti ili će ostaviti tako da se gužva – ispričala je.

– Biti dobra mama, supruga ili čovjek ne znači provoditi vječnost obavljajući dosadne kućanske poslove – napisala je Hall u jednom od svojih viralnih postova, prenosi Mirror.