Willison je od milijunašice pala na prosjački štap, a s ovisnošću o opijatima bori se već godinama. Američki paparazzi prošlog su tjedna ponovno uhvatili potpuno neprepoznatljivu bivšu ljepoticu koja kopa po smeću ulica u Los Angelesu. 

Ne tako davno supruga zvijezde “Spasilačke službe” Jeremyja Jacksona, od plavokose ljepotice za kojom su uzdisali diljem svijeta na mnogobrojnim naslovnicama magazina, postala je neprepoznatljiva prosjakinja na ulicama Los Angelesa.

Novinarima je rekla da više nema telefon, ali ima dovoljno hrane i mjesto za spavanje.

Willison je od milijunašice pala na prosjački štap, a s ovisnošću o opijatima bori se već godinama. Američki paparazzi prošlog su tjedna ponovno uhvatili potpuno neprepoznatljivu bivšu ljepoticu koja kopa po smeću losangeleških ulica. 

Nakon što su neke od fotografija prošle godine dospjele u javnost, nekolicina njezinih bivših prijatelja pokrenula je akciju da je se makne s ulice, no u tome nisu uspjeli. Loni se navodno samo otuširala i najela u hotelu i ponovno se vratila prosjačenju na ulicama L.A.-a.

– S vremena na vrijeme dobijem neki novac, a u kantama i pored trgovina ima hrane u velikim količinama – kazala je.

Loni je nestala nakon što su prijatelji pokušali nagovoriti da krene na odvikavanje od ovisnosti, a pisalo se i kako pati od psihičkih problema te da je ovisna o alkoholu. S bivšim suprugom vjenčala se 2012., ali rastali su se vrlo brzo. Godine 2016. pretrpjela je psihički slom i izgubila posao asistentice u centru za kozmetičke operacije.