NIJE SVE U PARAMA, HALID BEŠLIĆ NOVU GODINU DOČEKAO SA SUPRUGOM

Korona je učinila svoje.Popularni pjevač je ostao bez 20 do 30 hiljada eura koliko bi dobio za novogodišnji nastup. Ipak, kaže ovo je za njega jedan od ljepših dočeka.

Desilo se prvi put u karijeri da Halid Bešlić nije radio u “najluđoj noći”. Novu 2021. je dočekao sa svojom životnom saputnicom Sejdom.

I kaže, da mu nikada nije bilo ljepše. Ne žali što je ostao bez nekoliko desetina hiljada eura, koje je tradicionalno dobijao kao honorar za doček nove godine.

“2020. godinu kao da nisam ni živio. S jedne strane dobro sam se odmorio, a s druge napravio pauzu u koncertima tako da se osjećam kao da nikada nisam ni pjevao. Jednostavno, svjestan sam situacije i ne razmišljam o pjevanju, kazao je Bešlić.

U vremenima korone, ali zbog narušenog zdravlja (dijagnosticiran mu je dijabetes) promijenio je mnoge navike. Ostavio alkohol, pije samo kafu i

čaj. Smršao je blizu sedam kilograma

U novoj godini ima samo jednu želju, a to je da se svijet napokon riješi koronavirusa.

“Ova pandemija je odnijela mnogo života i uništila mnoge porodice. Naravno, kolegama želim da barem sredinom 2021. godine počnu sa nastupima i da mogu živjeti od svojih pjesama i muzike – dodao je Bešlić