Crowdfunding kampanja dala rezultata, prikupljeno je 7.000 švicarskih franaka da bi se ostvario san tri mostarke

Naime, donatorska kampanja u kojoj je bilo potrebno skupiti 7.000 CHF, sa jučerašnjim danom uspješno je završena. Zahvaljujući predanom radu Mostarki IrisRužice i Azre, zahvaljujući donatorima širom svijeta koji su u samo 45 dana, koliko je kampanja trajala,  prepoznali njihov trud, ali i Gein potencijal, zahvaljujući neprekidnom zalaganju predstavnika i-platforme i neprestanom animiranju, prije svega, bosanskohercegovačke dijaspore, ova pozamašna novčana suma, ne samo da je na vrijeme prikupljena, nego je i prekoračena. U trenutku objavljivanja ove informacije, potrebni iznos prekoračen je za 640 CHF!

Sav prikupljeni novac ove mlade zaljubljenice u prirodu iskoristit će za pospješivanje svog poslovanja i uopće Gea.heal koncepta koji je odavno, u korisničkim krugovima, prepoznat kao učinkovit, djelotvoran i svakako vrijedan pažnje.

Utrošak sredstava

Kako smo i ranije naglašavali, nastavak ove uspješne priče ovisio je o navedenoj donatorskoj kampanji, odnosno o finansijskim sredstvima. Stoga, zahvaljujući dobrim ljudima koji su putem wemakeit platforme donirali novac, tim „Gea“ će uskoro nabaviti, prije svega, prijeko potrebni destilator od 350 litara. Sredstva će se, također, utrošiti i za proizvodnju neplastične ambalaže, nabavku pumpe za vodu, kupovinu frižidera u kojem će proizvodi zadržavati svježinu, te će osigurati adekvatan radni prostor u koji će moći navratiti svi oni koje zanima ovaj radni proces. A, da ni djevojke iz Gee vama ne misle ostati dužne, na adresu svih onih koji su izrazili želju, stiže prikladan poklon, te vam, na taj način, Iris, Azra i Ružica izražavaju duboku zahvalnost.

O Gea.heal konceptu

Prirodni proizvodi za njegu lica i tijela zasnovani na kombinaciji nevenovog, kantarionovog, kokosovog i bademovog ulja sa prirodnim pčelinjim voskom, zatim svijeće od pčelinjeg voska koje djeluju itekako smirujuće, kantarionovo ulje dobiveno od prikupljanih cvjetova kantariona sa obranaka Prenja, te pasterizovani, nefiltrirani sok od zrna šipka, bez šećera samo su neki od proizvoda kojima se već sada ponose Iris, Azra i Ružica, osnivačice Gee. Svoje proizvode dostavljaju svim Bosancima i Hercegovcima koji prepoznaju i cijene značaj prirodnih preparata.

Legalistice po prirodi, ove Mostarke će, a opet zahvaljujući svima vama, u bliskoj budućnosti i registrovati firmu i samim tim postati pravno priznata kompanija. Do tada, potražite ih putem društvenih mreža (FacebookInstagram i Linkedin profila) i svakako ohrabrite.

Izvor:I-platform