U okviru Svečanog božićno-novogodišnjeg prijema upriličen je kulturno-zabavni program, u kojem su nastupili profesor gitare Enes Ibričević,

Udruga organizatora otpora, umirovljenih i demobiliziranih branitelja HVO Sarajevo sinoć je, u skladu s epidemiološkim mjerama, preporukama i naredbama u KS i FBiH, upriličila tradicionalni Svečani božićno-novogodišnji prijem Udruge organizatora otpora, umirovljenih i demobiliziranih branitelja HVO Sarajevo, pod pokroviteljstvom Ministarstva za boračka pitanja Kantona Sarajevo.

Prijatelj projekta je Hrvatsko narodno vijeće u BiH (HNV BiH). U okviru Svečanog božićno-novogodišnjeg prijema upriličen je kulturno-zabavni program, u kojem su nastupili profesor gitare Enes Ibričević, vokalna solistica Vesna Domorocki i vokalni solist Vedad Krajina. Voditeljica programa bila je Ivana Krstanović.

Božićno-novogodišnju čestitku uputio je prvi ratni predsjednik HVO Sarajevo emeritus prof. dr. sc. Marinko Pejić, ističući sljedeće: „Drago mi je da i u ovim teškim vremenima Božić proslavljamo zajedno s našim susjedima različitih vjeroispovijesti, prilagođavajući se novim životnim okolnostima.“ Nazočne je pozdravio i član ratnog Predsjedništva HVO Sarajevo Zvonimir Jan.