Mi svakako podržavamo pokretanje kreativnih i modernih poslovnih ideja, čak i s obzirom na trenutnu situaciju. Iako smo još u ranoj fazi razvoja našeg posla, interes koji nam pokazuju građani iz čitave Bosne i Hercegovine svakako je svojevrsni podstrek za dalje napredovanje i unapređenje naše ponude” rekli su nam iz Boa Belts

Kaiševi ili pojasevi bitan su stilski, ali i nužni odjevni predmet. Ovaj dodatak pokazao se kao potreba još u prahistorijskom periodu i od tog perioda kontinuirano se radi na stiliziranju i općenitom usavršavanju kaiševa.

Porodica je sinonim za ljubav, a ta osobina može biti prenesena i drugima kroz poslovne priče. Upravo jednu takvu priču travnička porodica Čorbić pokrenula je kroz modni brend Boa Belts. Ručno rađeni kaiševi od stopostotne kože donijet će dašak ljubavi, kvalitete i modernog odijevanja svim svojim kupcima.

Iako je koža izuzetno skupa sirovina, s obzirom na trenutnu situaciju, prilagođavaju se tržištu pa su cijene za sve zainteresirane kupce prilagođene standardima u našoj zemlji.

Boa Beltsu ima oko 20 modela pojaseva, a svoje usavršavanje rade i putem narudžbi za izradu unikatnih modela. S obzirom na potrebe tržišta, moguće su i izrade kaiševa za sat, kao i kožnih novčanika.

Fokus proizvodnje trenutno su pojasevi za žene, a naredni korak je dodatna pažnja posvećena muškarcima kroz kreiranje modernih kaiševa.

Na naše pitanje da li preporučuju drugim ljudima koji imaju poslovne ideje da, s obzirom na pandemiju, naprave iskorak i pokrenu svoju priču, iz Boa Beltsa su bili jasni.

”Mi svakako podržavamo pokretanje kreativnih i modernih poslovnih ideja, čak i s obzirom na trenutnu situaciju. Iako smo još u ranoj fazi razvoja našeg posla, interes koji nam pokazuju građani iz čitave Bosne i Hercegovine svakako je svojevrsni podstrek za dalje napredovanje i unapređenje naše ponude” rekli su nam iz Boe.

Njihove proizvode možete pogledati na Facebook i Instagram stranicama. Podržimo lokalne priče!

Agencija DAN