“Santorini” je simpatični restoran u Brezi, koji je smješten u zanatskom centru, na adresi Bosanska 15. Vlasnica Ermina Harbinja za LikeStory.info kaže da je restoran otvorila jer je htjela unijeti “dašak modernog u svoj mali gradić i ponuditi mušterijama samo ono najbolje”. 

“Otvorila sam ovaj restoran jer je našoj lijepo Brezi i bio potreban ovakav tip objekta. Dajemo sve od sebe da naše mušterije budu zadovoljne i na prvom mjestu nam je kvalitet”, kaže Ermina.

U “Santoriniju” nude bogatu ponudu palačinaka, toplih i hlatnih napitaka, piletinu u sosu, uštiplje, roštilj i još mnogo toga. 

Jedna od mušterija “Santoriniju” je posvetila i pjesmu: “Dobro došli u mjesto gdje se mašta. Ta kuća vrata otvara, dijeli ono što ima, povezuje, ocrtava slike života. Magaza puna čuda, gdje miriše hrana, trebala je našem gradu. Stvara uspomene, rađa nove ljubavi, poruku šalje da krenemo, uz kahvu i hranu, u susret snovima. Mjesto gdje duša odmara, gdje se dijeli magija, ako si željan magije”. 

“Santorini” i njegova vlasnica Ermina Harbinja počastit će i jednog čitatelja portala LikeStory.info. Ono što je potrebno jeste da lajkate portal LikeStory.info i Facebook stranicu Santorini Breza i da ostavite komentar ispod ovog članka. Čitatelja koji bude najbrži očekuju u “Santoriniju”.