Siniša je ranije rekao da se njemu niko od rodbine nije javljao punih 10 godina. Niko nije pitao kako je i gdje je pa i onda kad je teško obolio. Žive, kako je rekao, svoje živote

Stolar Siniša Stević iz sela Majilovac kod Velikog Gradišta koji poklanja dvije kuće i razrađen biznis na 540 kvadrata porodici koju bude odabrao svoj plan privodi kraju. Siniša je na korak do toga da odabere koja će to biti porodica koja će naslijediti njegov posao. Poslije njegovog oglasa telefoni su mu se usijali, a kuća mu je bila puna porodica koje su se smjenjivale na kućnom pragu.

– Došle su mi do danas 44 porodice. Govorim o onima koje imaju decu, a ne pojedinačno što ih je dolazilo. Završio sam sa razgovorima i imam nešto na umu već. U narednih nekoliko dana ću još malo razmisliti da ne pogrešim i onda ću da saopštim – priča Siniša.

Morao je i da zakazuje jer nije imao vremena da radi zbog velikog interesovanja. Uskoro će biti poznato ko će sa njim ubuduće da živi.

Ovaj vrsni majstor, podsjetimo, odlučio je da pokloni sve što je za života stekao i to porodici koja bi se doselila da živi sa njim. Ono što posjeduje uopšte nije malo jer se u njegovom dvorištu nalaze dvije kuće i stolarska radionica koja se prostire na čak 540 kvadrata i opremljena je savremenim mašinama. Čak je pripremio uslove da se biznis dodatno širi i napravi brend.

Siniša je ranije rekao da se njemu niko od rodbine nije javljao punih 10 godina. Niko nije pitao kako je i gdje je pa i onda kad je teško obolio. Žive, kako je rekao, svoje živote.

– Voleo bih iskrenu, poštenu i vrednu porodicu, koja će da nastavi posao, da nastavi proizvodnju – navodi majstor.

Siniša sada ima i javnu poruku, a sve zbog učestalih komentara da krije potomke.

– Rekao sam davno i reći ću opet. Imao sam ćerku. Prihvatio sam je kao svoju. Svi su me davno napustili i ne želim ništa sa njima. Zbog toga će porodica koja dobije moje kuće i posao imati ugovor kako bi bili zaštićeni sutra od ovakvih komentara – kaže Siniša dodajući da će ići i na sud ako treba.